На прилавках магазинів можна помітити червоні та красиві яблука, які буквально блищать та манять своїм виглядом покупців. Такий зовнішній вигляд фруктам дано зовсім не від природи. Це хитрий маркетинговий прийом, яким користуються як роздрібні продавці, і великі супермаркети. Загалом такі фрукти не є небезпечними, але важливо правильно їх мити, пише pixelinform.

Нерідко продавці вдаються до невеликої хитрості, щоб товар швидше знайшов покупця. Так, у випадку з яблуками, їх обробляють тонким шаром воску. Завдяки цьому фрукти красиво сяють і переливаються, викликаючи бажання якнайшвидше ними поласувати.

Яблука. Фото: скриншот Youtube
Яблука. Фото: скриншот Youtube

Купуючи яблука, важливо пам'ятати, що їх потрібно їсти обов'язково помитими і зробити їх цілком придатними для вживання не завжди можна лише водою з крана. Віск, особливо у великих кількостях, не принесе користі здоров'ю, тому потрібно правильно мити яблука за допомогою гарячої води.

Яблука. Фото: скриншот Youtube
Яблука. Фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Щоб було зручніше, можна взяти друшляк і покласти в нього яблука, а потім помістити його в миску і залити гарячою водою. Якщо з'явився білий наліт, то це і є захисна речовина, яку слід забрати губкою або шматочком тканини.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, лайфхак на вагу золота: навіщо досвідчені господині додають у воду лимон при варінні яєць.

Також наш портал інформував інтервальне голодування: кому не варто навіть куштувати, щоб не нашкодити здоров'ю.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, як позбутися небажаних "сусідів": рецепт від нутриціолога допоможе визначити і позбутися хвороб.