Інколи під рукою нема штопора, щоб насолодитися смачним вином. Проте існують способи щодо відкриття пляшки цього напою без штопора, то ж це можна зробити без клопоту та проблем.

Як відкрити пляшку вина без штопора:

Порада 1

Суть цього способу полягає в тому, що потрібно використовувати черевики, як важіль для упору в стіну. Для цього притисніть каблук до краю пляшки, потім сильно притисніть її ногою до стіни, тримаючись обома руками за шийку пляшки. Внаслідок цього пробка повинна виштовхнутися настільки, що ви зможете витягти її рукою.

Вино з ягід, фото: вільне джерело
Вино з ягід, фото: вільне джерело

Порада 2

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Для відкриття вина також можете використовувати ключі та інші металеві предмети. Для цього покладіть по одному ключу або іншому металевому предмету по обидва боки від пробки (згори) і крутіть їх один від одного з різною швидкістю, доки пробка не вискочить.

Порада 3

Виручити вас може також старий рушник. Для цього обгорніть ним шийку пляшки й покладіть її на тверду поверхню. Це може бути, наприклад, бетон чи дерево. Далі потрібно взяти інший плоский предмет, наприклад ніж для олії або ложку.

Покладіть його на те місце, де пробка вставляється в шийку пляшки, після чого обережно постукайте по ній кілька разів чимось на зразок молотка. У результаті пробка повинна вийти настільки, що ви зможете безпечно витягнути її рукою.

Вино. Фото: скриншот з відео
Вино. Фото: скриншот з відео

Нагадаємо, не википить і не підгорить: як закип'ятити молоко швидко і без втрат

Як повідомляв "Знай.ua", 5 найшкідливіших поєднань продуктів: можуть серйозно зашкодити організму

Також "Знай.ua" писав, впораєтеся за 1 секунду: як швидко очистити картоплю в мундирі