Названо 5 найшкідливіших поєднань продуктів, які можуть зашкодити вашому здоров'ю. Виявляється, що деякі цілком корисні продукти разом один з одним стають небезпечними для організму.

То ж медики назвали найшкідливіші поєднання продуктів, які точно не підуть на користь людині.

Передусім вони звертають увагу на досить популярний та водночас небезпечний сніданок з випічки з білого борошна з варенням. Адже в обидвох продуктах у великому обсязі містяться прості вуглеводи, які викликають різкі коливання рівня цукру та інсуліну в крові людини, що веде до діабету.

Варення з полуниці, фото: Pxhere
Варення з полуниці, фото: Pxhere

Серйозної шкоди травній системі також завдає пристрасть до фастфуду разом із пивом завдає. Адже організм й так досить складно перетравлює пінний напій, а разом із ним такий важкий продукт. Як результат, він не встигає все переварити, що загрожує появою нового жиру на животі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Крім того, дуже шкідливими є поєднання сочевиці з червоним вином, і кави одразу після вживання спиртного. Такі продукти, якщо споживати їх разом, негативно відбиваються на роботі мозку.

Не корисно також пити чай з додаванням молока. Оскільки корисний в окремому вигляді молочний продукт нівелює користь самого чаю, пояснюють фахівці.

Чай. Фото: скрін youtube
Чай. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, соковиті котлети з 2-х основних інгредієнтів: рецепт, який здивує навіть досвідчених кухарів

Як повідомляв "Знай.ua", ось чому макарони виходять несмачними: 3 секрети приготування ідеальної пасти

Також "Знай.ua" писав, смачний рулет на десерт за пів години: найпростіші продукти й мінімум зусиль