Суворі зимові морози погано впливають на жіночу красу. Через вплив холоду та нестачу вітамінів шкіра стає сухою та роздратованою, з'являється лущення. Проблема в тому, що про обличчя ми зазвичай дбаємо більше, а на руки навіть не звертаємо уваги. Це потрібно терміново виправляти.

Ситуація може вийти з-під контролю, і тоді вже зволожуючими кремами не обійтися. Щоб глибоко підживити шкіру рук, а також позбутися сухості та стягнутості, можна самостійно зробити маску.

Догляд за руками, фото sibkray
Догляд за руками, фото sibkray

Маска з алое вера та медом

Якщо немає рослини, можете купити гель із максимально натуральним складом. Відірвіть один листок алое і покладіть у холодильник на 30-40 хвилин. З охолодженого листа акуратно зніміть шкірку. Отриману м'якоть змішайте з чайною ложкою меду. Після цього розподіліть масажними рухами.

Маска з яйцем та картоплею

Нехай вам не здається дивним використання цих продуктів, головне, що вони працюють. Для маски також знадобиться гліцерин, він продається у будь-якій аптеці за доступною ціною. Змішайте сирий жовток із натертою на дрібній тертці сирою картоплиною. Рекомендується попередньо віджати сік. Далі додайте пів чайної ложки гліцерину і рясно нанесіть маску.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Догляд за руками, фото nails-mag
Догляд за руками, фото nails-mag

Рекомендації з використання маски: тримати її слід не менше півгодини, у кращому випадку - залишати на ніч, щоб всі корисні компоненти підживили шкіру. Посилити ефект можна за допомогою "аптечних" або бавовняних рукавичок.

Перед нанесенням потрібно добре очистити шкіру рук, а рекомендується використовувати всю маску одразу, так як натуральні компоненти в складі не можуть зберігатися довго. Щоб закріпити ефект, після маски намажте руки кремом.

Нагадаємо, яку користь принесе лавровий лист, залишений під подушкою

Раніше ми писали, хвойна настоянка від болю в суглобах - рецепт