Почалася весна, незабаром українці знову повернуться на городи, щоб висадити огірочки, помідори та інші різні фрукти, овочі.

Хоча хтось і може користуватися теплицями у цьому питанні. У цьому тексті ми звернемо увагу виключно на огірки. Після того, як ми висаджуємо огірки на городі, ми сподіваємось на багатий урожай. Незважаючи на це, не завжди вдається зібрати велику кількість огірків. За статистикою, менш ніж у половини городників вдається зібрати багато огірків, тоді як решта змушена задовольнятися магазинними продуктами.

Розсада огірків. Фото: Youtube
Розсада огірків. Фото: Youtube

Завдяки роботі агрономів та вчених нам більше не потрібно витрачати багато зусиль для досягнення високих результатів.

Одним з ключових факторів успіху є вибір правильного насіння. Є безліч різних сортів та гібридів огірків, тому слід звернути увагу саме на маркування насіння та вибрати гібриди із символом Ф1 (F1) на упаковці. Хоча вони можуть бути дорожчими, ніж ви могли собі уявити, шанси на високий урожай значно збільшуються.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Огірки, скріншот: YouTube
Огірки, скріншот: YouTube

Якщо ви вирощуєте огірки в теплиці, слід вибирати партенокарпічні сорти, оскільки вони самозапилюються. Крім того, вони добре переносять спеку, тому не бояться багатої кількості сонця. Однак, як і більшість рослин, потребують достатньої кількості вологи.

Як правильно посадити помідори, щоб отримати врожай вже в травні: секрети днів

Як повідомляв "Знай.uа", не викидайте ці кісточки: як зробити універсальне добриво із шкаралупи волоського горіха

Знай.ua писав, чому розсада перцю припиняє рости: як правильно доглядати і чим удобрювати рослину