Кожен новий сезон диктує свої модні тенденції, яким хочуть відповідати безліч жінок із різних куточків планети. Світ краси та стилю останнім часом популяризує натуральність, все наближене до природності та витонченості. Це торкнулося і жіночого манікюру.

Шалену популярність набирає манікюр Clean Girl Nails. Йому віддають перевагу навіть світові зірки, такі як Селена Гомес, Дженніфер Лопес та Сімон Ешлі.

Clean girl означає щось легке та природне, але при цьому доглянуте. Стиль буквально захопив весь інформаційний простір, доказ цього – незліченні ролики в TikTok.

Визначити популярний тренд манікюру дуже просто – це прозорі тілесні відтінки, невинні рожеві тони, що майже збігаються з натуральним кольором нігтів, пишуть у журналі "Vogue".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Коли мова йде про натуральність, це не означає, що потрібно запустити свою зовнішність, а навіть навпаки – слід бути максимально доглянутою. Такий тренд також підтримали фахівці нігтьового сервісу, і, незважаючи на вишукану простоту, дівчата примудряються вигадувати цікаві дизайни, хоч і мінімалістичні.

Нагадаємо, 5 помилок у схудненні: дієтолог про те, що змушує наступати на одні і ті ж граблі

Раніше ми писали про те, як боротися із запітнілим склом в машині