Жінки часто стикаються з проблемою випадіння волосся, а відбувається це з різних причин - генетика, стрес, гормональний фон, неправильний догляд і так далі. Навіть дорогі засоби іноді не діють, і тоді на допомогу приходять "бабусині" поради.

Є один незвичайний засіб, про який напевно чув багато хто, але всіляко висміював - це сік цибулі. Так, запах у нього сильний, а іноді нестерпний, але це справді працює. Овоч здатний відновлювати клітини навколо шкіри голови та коріння, що зменшує випадіння волосся.

Цибуля, фото irina-kozina
Цибуля, фото irina-kozina

Цибулевий сік відмінно бореться з різними інфекціями шкіри голови, які заважають зростанню волосяних фолікулів, але сам стимулює їх ріст. А ще це природний антисептик.

Зробити засіб від випадіння волосся в домашніх умовах дуже просто, і що найголовніше – економно. Це обійдеться набагато дешевше за косметику, яка продається в магазинах. Весь секрет у тому, що потрібно використовувати свіжу цибулю.

Догляд за волоссям, фото hochu.ua
Догляд за волоссям, фото hochu.ua

Наріжте цибулю кубиками і повністю подрібніть в блендері. Цю рідину слід наносити на шкіру голови двічі на день, але не тримайте більше 30 хвилин. Далі помийте волосся звичайним способом. Рекомендується використовувати ароматний кондиціонер або маску, щоб перебити запах цибулі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, мама навчила поганому, виходить? Чому полоскання горла може бути небезпечним для здоров'я

Раніше ми писали про те, що забезпечать ідеальну фігуру: з яких продуктів дієтологи радять починати день

Як повідомляв Знай.ua, організм "розквітне": просто відмовтеся від цього продукту