Майже кожен в домі має той самий тюбик суперклею, який не раз рятував ситуацію. Він широко застосовується у будівництві та промисловості, а також незамінний у побуті, адже за його допомогою можна відремонтувати практично всі предмети.

Так як клей швидко схоплюється на різних матеріалах, зокрема на шкірі, багато хто не раз траплявся в цю "пастку". При дрібному ремонті краплі суперклею можуть потрапити на руки, від чого вони миттєво застигають, і відчуття при цьому дуже неприємні.

Суперклей, фото archidea
Суперклей, фото archidea

Перше, що потрібно зробити – не панікувати, оцінити ситуацію та приступати до її вирішення. Простий спосіб допоможе обережно видалити засіб зі шкіри.

Для початку добре промийте теплою водою шкіру з клеєм, намильте і спіньте. Знайдіть пемзу чи стару зубну щітку, і обережно потріть.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Суперклей, фото wikihow
Суперклей, фото wikihow

Після цього нам знадобиться засіб для зняття лаку з нігтів і з ацетоном. Не використовуйте вату або ватяні диски, щоб волокна не приклеїлися. Потріть місце засобом та змийте теплою мильною водою.

Фінальний етап - після застосування ацетону необхідно змастити руки маргарином або олією, почекати 10 хвилин і змити. Рекомендується втирати продукт у шкіру.

Нагадаємо, дівчатка, швидко за фарбою: який колір волосся найактуальніший у 2023 році - відповідь експертів

Раніше ми писали про те, що ванна знову стане ідеально білою: як легко позбутися жовтого нальоту без побутової хімії.

Як повідомляв Знай.ua, не морочтеся з вантузом: як прочистити засмічення в каналізаційній трубі за допомогою соди, оцту та солі