Вирішити побутові проблеми можуть зовсім різні засоби та предмети, а іноді навіть несподівані. Наприклад, господині навчилися відмивати піною для гоління плиту, яка регулярно забруднюється та покривається неприємним жиром після приготування їжі.

Кухня вимагає особливої ​​уваги господинь, оскільки всі поверхні та прилади, пов'язані з приготуванням або вживанням їжі, повинні бути чистими. Підтримувати її буває важко, тим більше, коли навколо регулярно киплять кулінарні процеси, але декілька життєвих лайфхаків здатні полегшити життя.

Господиня в будинку, фото zbk
Господиня в будинку, фото zbk

Якщо помити кухонну плиту неправильно або непідходящим засобом, на її поверхні можуть залишитися розводи, і навіть при старанних рухах вони не захочуть зникати. На щастя, є чудова альтернатива різним спреям та гелям - піна для гоління.

Цей косметичний засіб, який найчастіше використовують чоловіки, дивовижним чином впливає на накопичений жир та інші забруднення, тому допоможе відмити навіть дуже брудну плиту.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Піна для гоління, фото siberianhealth
Піна для гоління, фото siberianhealth

Однак для цього методу знадобиться ще дещо - таблетка для посудомийної машини. Її потрібно розчинити у воді, а після пульверизатором збризкати поверхню плити і дати 10 хвилин постояти, щоб відбулася реакція.

Після цього по всій поверхні плити слід розподілити піну для гоління. Дати їй трохи часу та прибрати залишки за допомогою губки. Але якщо у вашому будинку немає посудомийки, спробуйте обійтися без таблеток.

Нагадаємо, як прочистити засмічення в каналізаційній трубі за допомогою соди, оцту та солі

Раніше ми писали про те, чому полоскання горла може бути небезпечним для здоров'я