Багато хто не зберігає вдома дешеве туалетне мило, оскільки для ванних процедур воно не дуже підходить, як через не дуже приємний запах, так і через те, що навряд чи принесе користь для шкіри. Втім, воно може стати в пригоді для зовсім інших завдань і сильно спростити життя багатьом господиням. Про це пише pixelinform.

Хто б міг подумати, що дешеве туалетне мило справжнісінький інструмент для вирішення багатьох побутових проблем та завдань. Але це так. Крім того, що його можна використовувати за прямим призначенням, воно може виконувати ряд інших корисних функцій.

Мило. Фото: скрін youtube
Мило. Фото: скрін youtube

Так, наприклад, дешеве мило чудово впорається з поширеною проблемою - скрипучими петлями на дверях. Достатньо лише намочити брусок і змастити петлі.

Якщо на одязі заїдає блискавка, то на допомогу прийде мило. Порядок дій аналогічний до попереднього, проте використовувати повзунок слід тільки після того, як мило висохне.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Мило, скріншот: YouTube
Мило, скріншот: YouTube

Також брусок мила можна покласти у шафу, де зберігається постільна білизна. Воно допоможе позбутися запаху вогкості. Аналогічно можна боротися і з неприємним запахом взуття - просто поклавши всередину брусочок мила.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, лише один секретний компонент зробить махрові рушники знову пухнастими та м'якими: хитрий лайфхак для господинь.

Також наш портал інформував, не поспішайте купувати нову: як врятувати каструлю, що пригоріла, бюджетні та ефективні способи.

Крім того, ми писали, заблищать як нові: як прибрати темний наліт на столових приладах за допомогою натуральних засобів.