Раціон харчування відіграє дуже важливу роль у житті людини. Наприклад, якщо він хоче позбутися зайвих кілограмів, то зробити це можна і без виснажливих дієт. Дієтологи розповіли, з яких продуктів слід починати день, щоб позбавитися жиру на животі. Про це пише портал zhenskiy.

Ідеальним варіантом для сніданку стане квасоля. Вона багата на білки, клітковину та вуглеводи. Квасоля можна поєднувати з беконом і яйцями або вигадати інші варіанти додавання її в раціон, наприклад, змішати з омлетом або додати в овочеву запіканку.

Сніданок, фото garmoniazhizni
Сніданок, фото garmoniazhizni

Горіхи також чудово підходять для ранкового прийому їжі. Вони багаті на білок і клітковину, а також містять багато ненасичених жирних кислот. Вчені довели, що щоденне споживання невеликої порції горіхів дозволяє швидше позбавлятися зайвої ваги.

Шпинат, фото oum
Шпинат, фото oum

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Листові зелені овочі завжди вітаються в раціоні та чудово підійдуть для сніданку. Наприклад, шпинат багатий на вітамін С, а також магній, який знижує вироблення кортизолу. Також у таких овочах багато клітковини, яка має пребіотичну дію та підтримує корисні бактерії у кишковій флорі.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, які продукти не можна їсти у стані сп'яніння: улюблені закуски стають небезпечними для здоров'я.

Також наш портал інформував, що потрібно їсти, щоб отримувати гормони щастя: список нехитрих продуктів, щоб життя стало на радість.

Крім того, ми писали, не тільки алкоголь: які напої погано впливають на роботу печінки – варто відмовитись, щоб не ризикувати.