Іноді навіть недешева побутова хімія не є такою ефективною, як бюджетні підручні кошти. Особливо це стосується ситуації коли потрібно позбутися неприємного жовтого нальоту, який з'являється на поверхні ванної. Про це пише pixelinform.

Якщо у вас пожовкла ванна кімната, то це зовсім не означає, що догляд за виробом був поганим. Такий наліт з'являється через безліч домішок, що містяться у воді. Рано чи пізно така проблема може з'явитися не тільки на поверхні ванної кімнати, але і в душовій кабіні, раковині або унітазі.

Як прибрати наліт у ванній. Фото: скрін youtube
Як прибрати наліт у ванній. Фото: скрін youtube

Повернути ідеально білий колір ванної можна і без використання дорогої побутової хімії, яка не завжди діє так, як хотілося б. Насамперед потрібно підготувати харчову соду і перекис водню, з яких належить приготувати спеціальну суміш.

Як відмити ванну. Фото: скрін youtube
Як відмити ванну. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Так, харчову соду і перекис водню потрібно змішати у співвідношенні 2 до 1 і нанести на поверхню, що пожовкла. Засобу потрібно дати час, щоб воно подіяло — близько 30 хвилин. Після цього м'якою губкою слід протерти проблемне місце. Якщо наліт зник не повністю, можна зробити все повторно.

Раніше портал Знай повідомляв, лише один секретний компонент зробить махрові рушники знову пухнастими та м'якими: хитрий лайфхак для господинь.

Також наш портал інформував, як відмити дзеркало до блиску, не купуючи дорогої хімії: потрібні кошти знайдуться на кухні у будь-якої господині.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, рятуємо улюблений одяг від слідів праски за допомогою цибулі та оцту: секретний лайфхак для господарок.