Тренди змінюються щорічно, і вони стосуються не лише одягу. Колорист назвав, на який колір волосся модницям слід звернути увагу 2023 року.

Багато жінок і чоловіків експериментують зі своєю зовнішністю, включаючи волосся. Зараз можна зустріти фарбування навіть у кольорах веселки і це нікого не здивує. Але один відтінок все ж таки буде найпопулярнішим у поточному році.

Фарбування волосся, фото aquarelle
Фарбування волосся, фото aquarelle

Колорист із Нью-Йорка Емілі Баум (Emaly Baum) та директор салону краси Beauty Supply Еліс Роулінг (Alice Rawling) назвали цей колір. Це світло-коричневий, який має назву "капучіно".

Такому відтінку часто віддають перевагу відомі особистості, і вони мають зовсім різну текстуру волосся та колір шкіри – моделі Хейлі Бібер, Камілла Морроне та співачка Джейн Біркін.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Фарба "капучино" - це тепла основа коричневого, яка доповнюється золотистими та світлими штрихами з техніки балаяж", - додала Емілі Баум.

Колір волосся "капучино", фото makeup
Колір волосся "капучино", фото makeup

Цей колір також буде актуальним через те, що в моду повертається натуральність. Перевага ще в тому, що капучино не вимагатиме особливого догляду, а в майбутньому "вийти" з нього буде досить просто, головне - знайдіть хорошого майстра.

Раніше ми писали про те, як потрібно зберігати парфумерію, щоб не втратити її якість: кілька ключових правил

Як повідомляв Знай.ua, не поспішайте викидати: несподівані добрива, які допоможуть виростити гідний урожай

Також портал Знай.ua писав, велика небезпека для здоров'я: чому лікарі категорично не рекомендують пити гарячий чай