Впоратися з головними болями можуть допомогти звичні нам продукти, які можна знайти у найближчому супермаркеті чи на ринку. Про це пише ua-novosti.

Згідно зі статистикою, кожна людина хоча б раз у житті страждала від головного болю. Причиною цього неприємного симптому може стати практично все, що завгодно від зміни погоди до простої втоми або хронічних захворювань. Деколи подолати мігрені складно, навіть за допомогою лікарських препаратів, адже у людини можуть бути протипоказання до них. Мало хто знає, але забути про головні болі можуть допомогти деякі продукти.

Мігрень. Фото: кадр з Youtube
Мігрень. Фото: кадр з Youtube

Білокачанна капуста

Містить дуже багато фолієвої кислоти та магнію, які мають неймовірно корисний вплив на людський організм.

Шпинат

Складно перерахувати всі корисні речовини та вітаміни, які містяться у шпинаті. Зокрема, це вітаміни С, A, B1, В2, B6, РР, Р, Е, D2, К, а також залізо, калій, цинк, магній, кальцій та інші мінеральні речовини.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Шпинат, фото oum
Шпинат, фото oum

Шоколад

У розумних кількостях може допомогти впоратися з головним болем. Шоколад містить теобромін - речовина-спазмолітик, яка позитивно впливає на кору головного мозку і бореться з мігрень.

Банани

Смачні та корисні фрукти багаті на залізо, калій та магній. Банан позитивно впливає на судини, виводить зайву рідину і знижує артеріальний тиск.

Банани, скріншот з відео
Банани, скріншот з відео

Лосось

Містить багато жирних кислот Омега-3, які дуже корисні для людського організму, зокрема, допомагають боротися з головним болем.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, які продукти не можна їсти в стані сп'яніння: улюблені закуски стають небезпечними для здоров'я.

Також наш портал інформував, що потрібно їсти, щоб отримувати гормони щастя: список нехитрих продуктів, щоб життя стало на радість.

Крім того, ми писали, для здоров'я та краси: яка популярна крупа може покращити стан шкіри та волосся.