Для багатьох жінок губна помада - це обов'язкова складова макіяжу, і без неї не обійтися. Через те, що погодні умови і навіть нестача вітамінів роблять губи сухими, помада може лягти нерівномірно, тим більше у яскравих відтінках.

Але не варто відмовлятися від губної помади, тому що рівне та ідеальне покриття – це реально. Наприклад, стійкої матовості можна досягти за допомогою одного лайфхака, для якого знадобиться пудра і цигарковий папір.

Макіяж, фото marieclaire
Макіяж, фото marieclaire

Починаємо з нанесення помади, а потім накладаємо на губи шматок одношарового цигаркового паперу, акуратно утримуючи його на місці, і за допомогою м'якого пензля наносимо пристойну кількість пудри на частину, що прикриває губи.

Перед нанесенням також важливо підготувати губи та пройти два етапи - відлущування та зволоження.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Догляд за губами взимку, фото з вільних джерел
Догляд за губами взимку, фото з вільних джерел

З першим все просто - знайдіть використану або м'яку зубну щітку і акуратно змахніть змертвілі клітини шкіри з губ. Використовуйте скраби, які до того ж можна зробити самостійно на основі цукру або кавової гущі, і замісити все це з медом або оливковою олією.

Щоб зволожити та розгладити текстуру губ, використовуйте улюблені бальзами, сироватки та олії.

Раніше ми писали про те, як запобігти появі зморшок на обличчі під час сну: багато хто забуває про важливі правила

Як повідомляв Знай.ua, профілактика тромбів: які доступні продукти допомагають розріджувати кров

Також портал Знай.ua писав, від болю в горлі, нудоти та інших симптомів: 4 рецепти з народної медицини, які реально працюють