В передчутті весни, попри війну та стреси, українки продовжують боротися із зайвими кілограмами. Любителям солоденького підготуватися, не все що гарне, те корисне.

На думку дієтолога Ольги Тільчук, традиційний французький сніданок, який включає круасан і каву, не робить абсолютно нічого корисного, лише накопичу зайві кілограми.

Кава та солодощі. Фото: Youtube
Кава та солодощі. Фото: Youtube

Солодке — це своєрідний наркотик. Варто розуміти, що для того, щоб перестало хотітися його вживати, необхідно, аби минув певний період часу. Приблизно 2-3 тижні. Саме стільки часу виробляється звичка. - запевняє дієтолог.

Якщо їсти солоденьке на сніданок, в організмі буде запущено процес накопичення жиру. Особливо слід уникати продуктів, вироблених з борошна найвищого гатунку. Склад апетитної страви є "порожнім", у виробі немає нічого, крім калорій, вуглеводів та насичених жирів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Відсоток білка там дуже маленький, а вітамінів, мінералів та харчових волокон практично немає, – уточнила дієтолог.

Набагато корисніше замінити солоденьке бутербродом з хлібом з борошна грубішого помолу. Також не зашкодить зранку шматок запеченого м'яса, нежирний сир, помідор, огірок та лист салату. Або, як варіант – яйце та авокадо із зеленню.

Пам’ятаємо, поки ми їмо солодке, ми отримуємо задоволення протягом 10-15 хвилин, але у нас немає того відчуття насолоди до і після солодощів. Лише опісля з’являються докори сумління. Від красивої ж фігури, ми кайфуємо 24/7

Нагадаємо, ми писали, що дієтолог назвав 5 способів, щоб почати тренуватися і не кинути: "Отримати задоволення".

Як повідомляв "Знай.ua", зайві сантиметри "розтануть": який популярний овоч допоможе здобути фігуру мрії.

Також "Знай.ua" інформував, поєднати приємне з корисним: "вода Сассі" для схуднення - як приготувати та пити.