Позбутися зайвих сантиметрів на талії та знайти фігуру мрії може допомогти доступний і дуже корисний овоч. Йдеться про буряк, споживання якого розганяє метаболізм та активізує обмін речовин, тим самим запускаючи процес зниження ваги.

За словами експертів, буряк ідеально підходить для схуднення, адже є відмінним джерелом клітковини або харчових волокон, які забезпечують довготривале почуття ситості. Водночас цей овоч покращує травлення, а якщо з'їсти його ближче до вечора, то він позитивно вплине на якість сну.

Приготування буряка, скріншот з відео
Приготування буряка, скріншот з відео

Буряк багатий на магній, який забезпечує зниження рівня підшкірного жиру та провокує зростання м'язової маси. Це дуже низькокалорійний овоч. Наприклад, у буряках середніх розмірів міститься лише 35 калорій.

Схуднення, скріншот з відео
Схуднення, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як саме споживати буряки кожен може вирішити сам, адже обмежень немає і від термічної обробки вона не стане менш корисною. Овочі можна їсти як сирим, так і запеченим або вареним. Також можна поєднувати з іншими овочами. Здоровій людині можна споживати буряки щодня.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, звички, які слід змінити, щоб не нашкодити здоров'ю: більше рухайтеся та не забувайте про сніданки.

Також наш портал інформував, що потрібно їсти, щоб отримувати гормони щастя: список нехитрих продуктів, щоб життя стало на радість.

Крім того, ми писали, щоб "голова" ніколи не боліла: яке м'ясо потрібно їсти для чоловічої сили та здоров'я.