Кілька порад які допоможуть отримувати задоволення від тренувань.

Дієтолог порадив займатися тренуваннями під час схуднень, щоб отримати найкращі результати. Тренінг це одна з частин якісного та успішного схуднення, але не обов'язкова.
Саме завдяки їй можна "побудувати" тіло про яке завжди мріяли6 підтягнуте, в тонусі, з шикарними формами, які притягують погляди чоловіків. А ви будете кайфуйти від відображення у дзеркалі.

Спорт. Фото: скрін youtube
Спорт. Фото: скрін youtube

Часто люди з зайвою вагою бояться почати займатися, бо виглядають незграбно, через повноту. Крім того, щоб піти на тренування, треба себе заставляти. Дієтолог радить, що зробити, щоб забити на інших та отримувати задоволення від процесу.

Виберіть улюблений вид спорту

Вибирайте той вид спорту від якого отримуватиме кайф. Так, щоб летіти на тренування, а після нього почуватися зарядженою на подвиги, якщо ви хочете гарні форми, тоді обирайте силові тренування в залі.

Популярні новини зараз
Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Невеличке навантаження

Не слід одразу навантажувати себе потужними вправами, щоб все боліло і через тиждень від думки про зал ставало дурно. У першій місяць навантаження має бути не більше двох тренувань на тиждень.

Фітнес-модель Тетяна Федосєєва, фото Instagram
Фітнес-модель Тетяна Федосєєва, фото Instagram

Музика або щось корисне у вухах

Вмикайте музику в навушниках або книгу, відео, подкаст, курси, проводьте час з користю не тільки для тіла, але і для мозку.

Красиві аксесуари

Придбайте аксесуари від яких отримуватиме задоволення під час тренування. Це може бути спортивна сумка, взуття, спортивний костюм або топ, щоб його завжди хотілося одягати і почуватися класно.

Поставте ціль

Усвідомте для чого вам тренуватися, визначте ціль. Це може бути що завгодно, наприклад, щоб сподобатись собі у дзеркалі, або стати впевненіше, або щоб зробити гарячу фотосесію, щоб носити короткі сукні, або обтягуючий одяг, щоб виступити на змаганнях тощо.

Нагадаємо, ми писали, що зайві сантиметри "розтануть": який популярний овоч допоможе здобути фігуру мрії.

Як повідомляв "Знай.ua" як легко приготувати "цукрове" сало: ніжне настільки, що тане в роті.


Також "Знай.ua" інформував, поєднати приємне з корисним: "вода Сассі" для схуднення - як приготувати та пити.