У пориві пристрасті можна не помітити, як ви залишаєте характерні сліди на шкірі партнера. Засоси - це ті ж синці синього або фіолетового відтінку, від погляду на які можна водразу зрозуміти, чим ви займалися минулої ночі.

Засоси можна замаскувати, але цей спосіб не найнадійніший, а ось позбутися їх за допомогою лайфхаків набагато ефективніше. Завдяки їм сліди після бурхливої ​​ночі розсмоктуються швидше, ніж звичайні синці.

Засос, фото istockphoto
Засос, фото istockphoto

Холодна ложка

Потрібно прикласти металеву ложку до ділянки на шкірі, але перед цим потримати її в холодильник декілька хвилин. Робити так слід упродовж дня.

Алое вера

Відмінний загоюючий засіб, який допоможе зняти набряк та яскравий колір синця. Найкраще підійде свіжий лист алое, але можна використовувати і аптечний гель.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Бананова шкірка

Шкірка цього фрукта прискорює загоєння. Необхідно робити 20-хвилинний компрес декілька разів на день. Це дуже ефективний спосіб.

Бананова шкірка, скріншот з відео
Бананова шкірка, скріншот з відео

Броколі та шпинат

Може здатися несподіваним, але це працює. У цих продуктах є вітамін К, що прискорює загоєння синців. Жодних копресів, все потрібно приймати всередину. З'їжте велику порцію шпинату чи броколі.

Зубна щітка

Обирайте з м'якою щетиною, щоб не подряпати шкіру. Зубна щітка допоможе висвітлити синець, якщо масажувати його протягом 5 хвилин.

зубна щітка, фото Pxhere
зубна щітка, фото Pxhere

Нагадаємо, як відмити дзеркало до блиску, не купуючи дорогу хімію

Раніше ми писали про те, чому господині смажать на сковороді господарське мило

Як повідомляв Знай.ua, 5 найшкідливіших поєднань продуктів: можуть серйозно нашкодити