З роками столові прилади втрачають свій початковий зовнішній вигляд, часом, темніючи і покриваючись нальотом, що важко виводиться. Звичайні засоби для миття посуду не завжди справляються з такими викликами, але є хитрість, яка дозволить повернути виробам чистоту та початковий блиск. Про це пише pixelinform.

Року беруть своє, і колись блискучі столові прилади втрачають свій первісний вигляд. Однак це не привід викидати їх та купувати нові, адже змусити їх знову блищати можна за допомогою простої хитрості.

Як почистити столові прилади Фото: скрін youtube
Як почистити столові прилади Фото: скрін youtube

Так, почистити ложки і виделки можна за допомогою лимонного соку, який дуже ефективний у боротьбі з нальотом і навіть іржею. Витискати сік із цитруса не потрібно. Достатньо розрізати лимон навпіл і половинкою потерти прилади, що потемніли. Після обробки ложки та вилки слід залишити приблизно на 30 хвилин.

Як почистити столові прилади Фото: скрін youtube
Як почистити столові прилади Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Коли мине час, можна приступати до другого етапу. Столові прилади слід промити водою, без використання будь-яких засобів для чищення. Фінальний крок – протерти ложки та вилки насухо, рекомендовано вовняним матеріалом.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, пратиме речі ідеально: що потрібно робити з пральною машинкою, щоб вона працювала ефективно.

Також наш портал інформував, як швидко і легко позбавитися слідів дезодоранту на одязі: потрібні кошти знайдуться в кожному будинку.

Крім того, інформаційний портал Знай, як випрати пухові подушки в пральній машині, не ризикуючи формою та об'ємом: дуже простий і корисний лайфхак.