У багатьох сім'ях, особливо в яких є маленькі діти, холодильник зазвичай прикрашений різними магнітами. Коли виникає бажання зняти їх, під ними можна побачити чорні розлучення. Позбутися таких неприємних слідів можна за лічені секунди, якщо знати хитрість.

За роки експлуатації холодильник може перетворитися на справжній склад магнітів, які накопичилися з відпусток або, наприклад, якщо їх колекціонує дитина. Рано чи пізно постає питання - як їх прибрати та повернути техніці первісний вигляд. Зробити це нескладно, але дуже важливо, щоб не було пошкоджено лакофарбове покриття, адже холодильник тоді залишиться лише віддавати на реставрацію.

Холодильник. Фото: скрін youtube
Холодильник. Фото: скрін youtube

Найпростіше, з чим можна зіткнутися, знявши магніт з холодильника — на техніці можуть залишитися його частинки. Вирішити проблему можна просто, просто взяти більший магніт і провести їм, щоб маленькі частинки причепилися до нього.

Холодильник, фото techforhome
Холодильник, фото techforhome

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

З рештою слідів від магніту можна впоратися за допомогою розчину для миття скла. Такі засоби містять синтетичні миючі компоненти, які м'яко, але нещадно усувають забруднення.

Як альтернативу або допоміжний інструмент можна використовувати оцет. Його слід нанести на шматочок тканини і протерти забруднені ділянки, а потім витерти сухою ганчіркою.

Раніше портал Знай повідомляв, хитрий лайфхак для очищення скляних дверцят духовки: мінімум зусиль і засяє, як нова.

Також наш портал інформував, як відмити пожовклий пластикове підвіконня: буде, ніби тільки з магазину.

Крім того, ми писали, як відмити кухонну стільницю і усунути неприємні запахи: знадобиться лише два інгредієнти.