Всі види м'яса сильно відрізняються один від одного за смаковими якостями, жирністю і, звісно, поживним складом. Лікарі-дієтологи визначили, яке м'ясо сприятливо впливає на чоловічу силу та здоров'я.

М'ясо - джерело білка, який має тваринне походження, а отже містить набір незамінних амінокислот. Найкориснішим видом цього продукту для чоловіків є яловичина.

М'ясо, фото wday
М'ясо, фото wday

Дієтологи пояснюють це тим, що в яловичині менше калорій, але за вмістом корисних речовин вона не поступається іншому м'ясу. Чоловічій статі найкраще обирати молоде м'ясо - телятину, тому що в ній багато цинку, калію, заліза, а також вітамінів РР, В, Е.

А ось надмірне вживання свинини погано вплине на здоров'я, оскільки вона досить жирна. Чоловікам варто уникати холестерину та ліпідів.

М'ясо, фото korrespondent
М'ясо, фото korrespondent

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Баранина хороша тим, що має низький вміст холестерину, тому м'ясо корисне для серцево-судинної системи. Крім того, випасають худобу на чистих пасовищах, тому таке м'ясо вважається найкращим з погляду екологічності.

Найбюджетнішою, але не менш корисною є курятина. У ній достатньо білка, але мало калорій. Найчастіше її обирають спортсмени, щоб набрати масу.

Куряче філе, фото cookpad
Куряче філе, фото cookpad

Нагадаємо, дивне поєднання, але результат вражаючий: навіщо при приготуванні м'яса додавати бананову шкірку

Раніше ми писали про те, як усунути неприємний запах з раковини: "бабусині" методи, які все вирішать

Як повідомляв Знай.ua, чому ранковий чай стає некорисним