Серед усіх приміщень у будинку ванна кімната вимагає найбільшої уваги, оскільки через постійну вологість вона може перетворитися на справжній розсадник для шкідливих мікроорганізмів. Крім цієї неприємності, господині часто стикаються із вапняним нальотом.

Припустимо, всі вже в курсі, як правильно мити ванну, змішувачі та плитку, але мало хто знає, що робити з лійкою для душу. Через те, що до неї частенько не доходять руки, це може стати справжньою проблемою - вода тектиме гірше, а наліт псуватиме всю картину.

Душ, скріншот з відео
Душ, скріншот з відео

Один простий засіб, який є абсолютно у кожної господині на кухні допоможе ефективно видалити вапняний наліт. І це звичайний столовий оцет. Завдяки своїй кислотності він буквально розчинить все погане, але сама поверхня лійки не постраждає.

І найголовніше – як використовувати оцет. Для початку візьміть цю чудо-рідину, змочіть ганчірку і оберніть лійку. Для кращого ефекту слід зверху щільно замотати її харчовою плівкою. У такому положенні залишаємо лійку на 4-5 годин мінімум, а краще на ніч.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Після процедури просто змиваємо водою, протираємо звичайним милом та знову обробляємо водою. Весь наліт піде.

Чищення лійки для душу, фото telegraf
Чищення лійки для душу, фото telegraf

Раніше ми писали про те, як правильно розморозити продукти, щоб не втратити їх властивості: запам'ятати потрібно кожному

Як повідомляв Знай.ua, як обрати найсолодші мандарини без кісточок: поради, які допоможуть зробити правильну покупку

Також портал Знай.ua писав, що не поспішайте викидати: віск та парафін з килима можна видалити в домашніх умовах