Через природну тонкість шкіра навколо очей схильна до будь-яких впливів. Багато жінок страждають від темних кіл і мішків, а позбутися їх буває не так просто. Для початку потрібно з'ясувати причину, чому такі неприємності виникають, а потім уже боротися з ними.

На стан шкіри навколо очей та появу темних кіл можуть впливати багато факторів. Ось найголовніші та найпоширеніші з них, а також методи, які допоможуть усунути їх.

Дівчина в дзеркалі, фото depositphotos
Дівчина в дзеркалі, фото depositphotos

Порушення кровообігу

Через скупчення кров'яних пігментів якраз і проявляються темні кола. Це відбувається через те, що в організмі кров недостатньо інтенсивно циркулює.

Як діяти: допоможе споживання води у великих кількостях, а також фізичні навантаження. Головне у цих справах регулярність.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Спорт. Фото: скрін youtube
Спорт. Фото: скрін youtube

Алкоголь та куріння

Шкідливі звички згубно впливають не тільки на здоров'я загалом, але ще й на шкіру. Алкоголь і куріння уповільнюють кровообіг, заважають виробленню колагену та еластину, а також зневоднюють шкіру.

Як діяти: все досить просто – відмовитися чи знизити споживання цих речовин.

Алкогольне отруєння, фото medlux
Алкогольне отруєння, фото medlux

Недостача сну

Недосип має безліч наслідків, а один з них – передчасне старіння шкіри. Кола та мішки під очима - це очевидна ознака того, що вашому організму не вистачає відпочинку та металоніна.

Як діяти: забезпечити собі якісний та регулярний сон – тоді всі ознаки втоми підуть.

Сон, фото lisa
Сон, фото lisa

Раніше ми писали про те, що вранці чи ввечері? Коли краще їсти яблука, щоб отримати максимум користі для організму

Як повідомляв Знай.ua, італійці не пробачать: чому не можна ламати чи різати спагетті перед приготуванням