Лимонний сік широко використовується у кулінарії для приготування різноманітних страв. Деяким його достатньо для заправки салатів. Але всім хочеться по максимуму вичавити соку з лимона, щоб добро не пропадало.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЄ господині, які необачно ріжуть навпіл і руками вичавлюють сік, але при цьому втрачають його левову частку. Щоб вичавити з цих цитрусових максимум, потрібно трохи постаратися, але воно того варте.
Маленькі хитрощі зроблять лимон соковитішим, через що соку з нього вийде набагато більше. Завдяки їм можна буде видавити з м'якоті все до останньої краплі без особливих труднощів.
Розігрійте лимон у мікрохвильовій печі
Потрібно поставити лимон на 15 хвилин у мікрохвильову піч на звичайну потужність. Після такої маніпуляції він стане м'якшим і можна спокійно видавлювати сік. Ця хитрість спрацює і інших цитрусових.
Вичавіть лимон за допомогою окропу
Це також дуже простий спосіб. Сік тектиме так, немов із соковичавлювача.
Помістіть лимон у миску і обдайте його з усіх боків окропом, потім перекладіть на горизонтальну поверхню і, притискаючи його зверху долонею, прокотіть взад і вперед. Після цього залишається лише розрізати лимон на частини та видавити весь сік щипцями.
Нагадаємо, більше шкоди, ніж користі: чому небажано заправляти салати олією та чим її можна замінити
Раніше ми писали, щоб шкіра не перетворювалася на зморшкувату картоплю: від яких звичок потрібно відмовитись, щоб зберегти молодість
Як повідомляв Знай.ua, шиплять, плюються і притискають вуха: ніколи не робіть цього з котом у хвилини обстрілів