Яку обрати подушку – натуральну чи синтетичну – питання неоднозначне. Якщо раніше більше робили вибір на користь класики з пуху та пера, оскільки це екологічно та безпечно, зараз вибір ширший. Але якщо ви все-таки хочете оновити свою стару добру подушку, не поспішайте звертатися до хімчистки або купувати нову.

Подушки з натуральних наповнювачів славляться своєю м'якістю та зручністю, але також потребують особливого догляду. За правилами, такі вироби необхідно чистити щорічно чи кожні півроку, щоб сон був якісним.

Прання подушки, фото myseldon
Прання подушки, фото myseldon

Видалити жовті плями, освіжити перо і напірник набагато простіше, ніж багатьом може здатися.

Для початку потрібно заздалегідь випрати плями вручну і залишити на півгодини. Можна взяти рідкий засіб для миття посуду, але якщо плями старі і стійкі, скористайтеся засобами для виведення плям.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Потім скласти подушку в спеціальну сітку або мішок і відправляйте в пральну машинку за максимальної температури, на найвищому віджимі. При пранні використовуйте гель, тому що він краще виполіскується.

Поставити додаткове полоскання. Потім розкласти подушку на сушіння.

Прання подушки, фото satin
Прання подушки, фото satin

Раніше ми писали про те, як за кольором язика зрозуміти, що у вас проблеми з холестерином: поради від експертів

Як повідомляв Знай.ua, щоб шкіра не перетворювалася на зморшкувату картоплю: від яких звичок потрібно відмовитися, щоб зберегти молодість

Також портал Знай.ua писав, не поспішайте викидати, одяг ще можна врятувати: як вивести пляму від смоли - 3 способи