Головний біль може застати в невідповідний момент і не завжди під рукою є засоби, які зможуть полегшити стан. У цьому випадку можуть допомогти деякі доступні продукти харчування. Про це розповідає портал glamour.

Впорається з головним болем може допомогти нежирне молоко. Даний продукт багатий на калій і кальцій, які здатні знизити болючі відчуття. Систематичні головний біль можна подолати за допомогою регулярного споживання риби. У ній багато вітамінів групи В та насичених кислот омега-3.

Головний біль, Фото з відкритих джерел
Головний біль, Фото з відкритих джерел

Серед причин головного болю може бути зниження рівня цукру в крові. Впоратися з цією проблемою можуть допомогти фрукти, а особливо ефективно – лимони та яблука. Зрозуміло, найбільш ефективно впорається з головним болем спеціальний знеболюючий засіб, втім, часте вживання ліків може негативно вплинути на організм.

Головний біль. Фото: скрін youtube
Головний біль. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Якщо головний біль виникає систематично, то краще не експериментувати, а звернеться до фахівця.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, 30 хвилин на день замість заспокійливого під подушкою: як музика може вилікувати ваше серце від різних хвороб.

Також наш портал інформував, від улюбленого сніданку доведеться відмовитись: для кого можуть бути небезпечні смажені яйця.

Крім того, ми писали, більше ніякого латте на безлактозному: які продукти здатні подарувати стільки ж бадьорості, як і кава.