Вирішення побутових справ, а іноді й проблем, займають у господинь багато часу. Там треба відмити, випрати, а тут приготувати. Але процеси можна легко спростити, а дорогоцінні хвилини витратити на приємніші речі.

Маленькі хитрощі для прибирання лише радість і полегшення, якщо все робити правильно і за рекомендаціями досвідчених господинь.

Господиня в будинку, фото zbk
Господиня в будинку, фото zbk

Наприклад, з такими знаннями ви можете легко відмити підвіконня від жовтих плям і жирного нальоту, які накопичуються з часом. При цьому вам не доведеться витрачати гроші на спеціальні кошти.

Як відмити підвіконня за допомогою мила та пасти

Візьміть щітку або губку, а також господарське мило та трохи зубної пасти. Мило варто намочити теплою водою та нанести кашку на щітку або губку, зверху зубну пасту. Суміш готова. Далі потріть нею плями та залиште на 5 хвилин. Після цього видаліть залишки чистою губкою.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Перекис водню

Цей бюджетний засіб вирішить проблему із жирними плямами. Перекис варто нанести на губку та потерти брудні місця, потім промити поверхню чистою водою та витерти насухо.

Оцет та сода

Приготуйте розчин із цих інгредієнтів 1:1 та обробіть підвіконня. Підуть і жирні, і жовті плями.

Чищення підвіконь, фото wds
Чищення підвіконь, фото wds

Раніше ми писали про те, як ефективно очистити столові прилади за копійки

Як повідомляв Знай.ua, ненависний сніданок з дитячого садка виявився скарбницею: чим корисна манна каша

Також портал Знай.ua писав, як швидко очистити картоплю в мундирі за секунду: спосіб, який заощадить час та зусилля