Сніданок дає нам сили та енергію на весь день, тому пропускати цей прийом їжі вкрай небажано. І для нього потрібно підбирати правильні продукти, які здатні наситити організм.

Не варто переживати, що сніданок "відгукнеться" зайвими цифрами на вагах. Все залежить від того, що ви їсте. Є декілька продуктів, які ідеально підійдуть для ранкового прийому їжі та навіть допоможуть схуднути.

Сніданок, фото med-practic
Сніданок, фото med-practic

Лосось

Ця риба містить багато корисних жирів та дає почуття ситості, але не відрізняється сильною калорійністю. Всім відомо, що в лососі є омега-3 і білок, який вранці найкраще засвоюється і наче заведе "моторчик" метаболізму.

Яйця

Знову ж таки, білок зранку дуже сприятливо впливає на організм і надовго його насичує. В цілому, яйця - це скарбниця корисних жирів, але від них у поєднанні з сиром та олією варто відмовитися.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Яйце пашот, скріншот з відео
Яйце пашот, скріншот з відео

Яблуко

На сніданок їх можна їсти і в сирому, і запеченому вигляді. Завдяки своїм властивостям, яблука відмінно підходять для дієти та справляються з порушеннями процесу метаболізму.

Насіння чіа

Вони дуже популярні останнім часом і добре впливають на процес зниження ваги, оскільки містять корисну клітковину. З насіння чіа можна робити низькокалорійні десерти, додавати в салати та каші.

Насіння чіа, фото milkalliance
Насіння чіа, фото milkalliance

Нагадаємо, корисна не тільки в побуті та кулінарії, але ще в питаннях краси: як можна застосовувати харчову соду

Раніше ми писали про те, що можна приготувати зі шкірки різних фруктів

Як повідомляв Знай.ua, вмить полегшити собі життя: як ще можна використовувати мікрохвильову піч, крім підігріву їжі