Господині знають, як багато користі приносить харчова сода у побуті та кулінарії. Вона здатна очистити найбрудніші поверхні, а також підняти тісто для випічки як розпушувач. Однак вона також допоможе у питаннях краси.

Харчова сода є у кожного на кухні, і для неї можна знайти безліч застосувань. Зараз ми розглянемо ті варіанти, на які варто звернути увагу до жіночої статі.

Сода
Сода

Дезодорант

Цим засобом для маскування неприємного запаху та його усунення користуються часто. Можна не витрачати гроші, а зробити його своїми руками – змішайте декілька крапель ефірної олії та 4 столові ложки соди, а після гарненько промийте пахви.

Ванна

З додаванням соди можна прийняти корисну для тіла ванну по півгодини двічі на тиждень. Вона нейтралізує запахи тіла та очистить жирну шкіру. Також сода добре бореться з бактеріями, а шкіра буде шовковистою.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Дівчина приймає ванну, фото harpersbazaar
Дівчина приймає ванну, фото harpersbazaar

Нігті

Завдяки суміші з соди та води кутикули розм'якшуються, а нігті зміцнюються. Використовувати можна перед манікюром. Головне – не забудьте після добре змити.

Волосся

Шампуні з магазину можуть серйозно пошкодити волосся, а ось сода добре очистить шкіру голови, діючи як скраб. Але використовувати її щодня не потрібно, а приблизно раз на місяць.

Сушіння волосся, фото elle
Сушіння волосся, фото elle

Нагадаємо, як схуднути, якщо ви генетично схильні до повноти? Декілька дієвих порад

Раніше ми писали, хитрий лайфхак для очищення скляних дверцят духовки: мінімум зусиль і засяє, як нова

Як повідомляв Знай.ua, найхвилюючий момент: як обрати каблучку для пропозиції - значення кожного каменю та поради