Як виявилося, повномасштабна війна з частковим блекаутом і зима з холодами найзапекліші вороги вашого iPhone. Батарея може сідати катастрофічно швидко, а зарядити не завжди є можливість. Але, рано впадати у відчай, адже є кілька лайфхаків, які продовжать час роботи вашого девайсу.

Є кілька причин, через які ваш телефон втрачає заряд батареї катастрофічно швидко. По-перше, що більше дисплей iPhone, то більше енергії він споживає. Це може стати ключовим фактором під час вибору телефону.

Iphone: фото
Iphone: фото

Далі – показник яскравості. Логічно, що чим він яскравіший – тим швидше розряджається ваш телефон. Включений GPS теж дуже багато потребує енергії смартфона, тому за відсутності необхідності його використання краще вимкнути.

Також сильно на це впливають постійно увімкнені мобільний інтернет, WiFi, а також ті, що працюють на тлі програми.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

iPhone: скрін з DailyStar
iPhone: скрін з DailyStar

Є кілька способів, які значно заощадять заряд вашого девайсу. Зокрема, мова пішла про режим енергозбереження. Завдяки йому можна продовжити життя телефону ще приблизно на 2 години, а головним плюсом буде те, що виконання основних функцій це ніяк не впливає.

Далі можна увімкнути економію даних, і працює це починаючи з IOS 13. Опція активується в налаштуваннях: "Стільниковий зв'язок" - виберіть стільниковий тариф і натисніть "Економія даних". Це знижує використання трафіку.

Авіарежим. Якщо ви не плануєте користуватися стільниковим зв'язком, тоді це чудовий спосіб заощадити. Сигнали оператору не відправляються, тобто енергія не використовується марно.

Оновіть операційну систему до останньої версії, контролюйте яскравість дисплея та встановиться час автоблокування.

Новий iPhone, скріншот відео
Новий iPhone, скріншот відео

Все це значно продовжить роботу iPhone.

Нагадаємо, що 5 саморобних засобів для чищення килимів, які можуть усунути будь-який бруд

Раніше повідомлялося, як продовжити термін роботи автодвірників: після цього вони не залишатимуть слідів.

Також, як самостійно зробити пральний порошок з 3 інгредієнтів: справляється не гірше від магазинної хімії .