Ложку вранці і ввечері та все. За місяць піде 15 кг вікового жиру, відвислий живіт втягнеться повністю.

Запит на методи та способи схуднення не зникає, українці намагаються скинути зайві кілограми, хоч в умовах хронічного стресу, у яких живуть більшість українців, можуть звести нанівець, однак дієтологи радять спробувати метод, який допоміг багатьом залишити за бортом зайві кілограми.

Льон. Фото: Youtube
Льон. Фото: Youtube

Мова йде про насіння льону. Це популярний метод, який зводиться до того, щоб пити перед їжею настій на воді насіння льону.

Це досить відомий засіб для схуднення і підтримки ваги в нормі. Пояснити ефективність насіння в цьому питанні можна низьким вмістом у них вуглеводів, великою кількістю клітковини, активних кислот та інших компонентів, які стимулюють процеси спалювання жирових відкладень. Особливу користь представляють поліненасичені жирні кислоти в складі, такі як омега-3 і омега-6, які надають позитивний вплив практично на всі аспекти функціонування нашого організму.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Рецепт настоянки невибагливий

25 г насіння льону та 500 мл води. Воду закип'ятити та запарити в термосі насіння впродовж 10 годин. Пити настоянку 2-3 рази на добу перед їдою по 100 мл.

Протипоказання

  • Індивідуальна непереносимість продукту;
  • Холецистит і панкреатит в стадії загострення;
  • Камені і пісок в жовчному міхурі і нирках;
  • Вагітність.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Нагадаємо, ми писали, що десерт — пальчики оближеш, а калорій не набереш: рецепт для тих, хто хоче схуднути.

Як повідомляв "Знай.ua" щоб "цунамі" накривало не так сильно: якої їжі, напоїв та рішень варто уникати при стресі.

Також "Знай.ua" інформував, як швидко схуднути до Різдва: декілька порад для ідеального результату.