Безліч жінок та чоловіків думають не тільки про подарунки у період святкової лихоманки, а й про те, який зовнішній вигляд матимуть у цей період.

Порадами як швидко схуднути в короткий період часу, розповів дієтолог Андрій Дацишин. Він впевнений, що скинути 10 або більше кілограм за такий короткий термін майже неможливо.

Схуднення, скріншот з відео
Схуднення, скріншот з відео

Як схуднути до Різдва:

  1. Дефіцит калорій. Це — головний принцип, фундамент схуднення. Щоб створити його, потрібно з’їдати менше калорій, ніж організм може витратити за день.
  2. Побутова активність (не тренувальна) — це витрати організму на рухову активність, починаючи від міміки і закінчуючи кроками.
  3. Тренувальна активність. Це — витрати нашого організму під час тренувань.

схуднути за місяць
схуднути за місяць, Клео.Ру

Ці принципи — це фундамент комплексного підходу, який подарує тобі омріяне тіло. Вони перевірені на практиці, дієві, і якщо хочеш досягти результату, тоді скомбінуй і реалізуй їх.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще
  • Олія — це калорійна бомба, 100 мл — 900 Ккал Замість того, щоб заливати олією сковорідку, придбай розпилювач. Один пшик — це 1–2 мл.
  • Вимкни режим хом'ячка. Перестань під'їдати все, що бачиш: горішки, мюслі, батончики, сухофрукти тощо.
  • Вибирай нежирне м'ясо — курку, яловичину, індичку. У нежирному м’ясі мало жиру, а значить менше калорій, але більше білків, а білки — це ситість.
  • Вибирай молочні продукти з низьким вмістом жирів. У 18% сиру — 240 Ккал, а в 1% — 80 Ккал. Відчуваєш різницю? Можна з’їсти 300 г нежирного сиру й луснути, а можна взяти 100 г 18% і навіть не відчути, що ти поїв(-ла).
  • Солодощі. Не обов’язково повністю виключати зі свого раціону, але варто серйозно обмежити їх кількість.

Нагадаємо, ми писали, що як позбавитися від випираючого низу живота перед Новим роком: спосіб без спорту і виснажливих дієт

Як повідомляв "Знай.ua", ви спите, а жир спалюється - чай, який попрацює для вас замість походу у спортзал.

Також "Знай.ua" інформував, виправити поставу і зняти напругу в спині: як цього досягти за допомогою 3 вправ.