Для жінок виробники косметики вигадали безліч засобів, які борються з тією чи іншою проблемою. Безумовно, якась частина з них справді ефективна, але такі покупки часто спустошують гаманці.

Домогтися сяючої та м'якої шкіри можна і саморобною маскою. Більш того, головні її складові можна знайти на кухні у будь-якої господині - оливкова олія, мед та харчова сода. Вони принесуть багато користі не тільки в кулінарії, а ще зроблять з вашим обличчям щось неймовірне.

Сода з медом, фото
Сода з медом, фото

Оливкова олія та мед відмінно зволожують шкіру, борються з бактеріями та звужують пори. А ось харчова сода має відлущувальну властивість і зменшує почервоніння.

Як самостійно приготувати маску для сяючої шкіри

Спосіб приготування: чайну ложку оливкової олії змішати разом із половиною чайної ложки меду в мисці. Далі додати чайну ложку соди і добре перемішати до утворення пасти.

Як використати: для початку потрібно добре очистити обличчя і промокнути рушником. Наносити домашню маску на обличчя та шию потрібно круговими рухами, як скраб. Залишити на 10 хвилин, потім змити теплою водою. Використовувати цю маску слід приблизно раз на тиждень для підтримки м'якого, сяючого та красивого кольору обличчя.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Дівчина в дзеркалі, фото marieclaire
Дівчина в дзеркалі, фото marieclaire

Нагадаємо, грейпфрут і чайні пакетики замість хімії: як навести лад у ванній кімнаті незвичайними методами.

Раніше ми писали про те, що вб'єте двох зайців одразу: навіщо господині засипають пральний порошок у пилосос під час збирання

Як повідомляв Знай.ua, як врятувати пересолені страви - ефективні поради: наслідків "закоханості" не залишиться