Рис - це дуже популярна крупа, яку часто використовують для приготування різних страв або їдять у початковому, відвареному вигляді. Також багато хто знає, як добре рис вбирає вологу, тому стане в нагоді він не тільки на кухні.

Ця крупа має дивовижні властивості - вбирати в себе вологу і усувати неприємні запахи, так що в побуті рис дуже корисний.

Рис, крупа - фото з вільних джерел
Рис, крупа - фото з вільних джерел

Для сільнички та цукорниці

Там, де зберігається цукор та сіль, часто з'являється волога, а це дуже небажано для цих продуктів. Якщо перед їх засипанням додати в баночки буквально жменю рису, це позбавить вас проблеми.

Для комода та шафи

Якщо речі дуже довго зберігати в одному місці і не застосовувати, і тим більше закинути до чистих якийсь брудний предмет – сторонній та неприємний запах однозначно з'явиться. Щоб такого не сталося, можна помістити в шафу або комод мішечок з рисом та парою крапель ефірних олій.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Шафа, фото: Amazon
Шафа, фото: Amazon

Для холодильника

У холодильнику часто поширюються специфічні запахи, якщо продукти не поєднуються або мають сильний аромат. Також через часте відкривання дверцят може з'явитися конденсат. Для усунення цих проблем просто помістіть на кожну полицю блюдце з рисом.

Холодильник, фото techforhome
Холодильник, фото techforhome

Нагадаємо, ніколи не зливайте масло в мийку: що може статися

Раніше ми писали про те, як ефективно розтягнути вовняні речі після прання: покрокова інструкція для господарок

Як повідомляв Знай.ua, як швидко відварити буряк за 15 хвилин, без запаху і зайвих нервів: корисна порада господиням на замітку