Дуже сумно визнавати, проте буквально за кілька днів закінчиться літо. А це означає, що нашим шановним читачам настав час готувати свій будинок та гардероб до осені. Зокрема, гарною ідеєю буде викинути речі, які більше не потрібні.

Про те, до яких категорій напередодні осені придивитися, розповів один із українських блогерів, який часто ділиться порадами та новинками зі світу моди.

Однак цього разу не йдеться про тренди, а про те, що потрібно зробити для здорової атмосфери в будинку.

Одяг. Фото: скрін youtube
Одяг. Фото: скрін youtube

Застарілий одяг

У багатьох у шафі роками зберігається одяг, який більше не актуальний. Хорошою ідеєю наприкінці літа буде перебрати речі і позбутися вже непотрібного вбрання і особливо заплямованих, порваних або пошкоджених речей, які тільки займають місце.

Популярні новини зараз
Українка була в шоці від харчування в школі – таке і свиням соромно давати Плату за світло нараховуватимуть по-новому Запас продуктів на кілька місяців: що купити в умовах війни З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
Показати ще

Крім того, перед тим, як діставати більше теплого одягу, варто провести інвентаризацію свого літнього гардеробу. Зверніть увагу на вбрання, яке ви так і не торкнулися за останні 3 місяці або одягли лише раз. Найкраще дати цим речам друге життя, щоб не накопичувати непотрібне.

Кішка в коробці, фото з вільних джерел
Кішка в коробці, фото з вільних джерел

Картонні коробки

Сьогодні люди часто замовляють багато речей онлайн. І всі ці відправлення приходять у картонних коробках, які мало хто викидає одразу. Кінець літа – гарний час, щоб їх позбутися.

Мотлох, фото: вільне джерело
Мотлох, фото: вільне джерело

Стара електроніка

Хоча це завжди хороша ідея мати під рукою запасний смартфон або комп'ютер на випадок, якщо щось зламається, настільний комп'ютер десятирічної давності, ймовірно, не стане в нагоді, і від нього насправді вже час позбутися.

Мотлох в квартирі, фото: вільне джерело
Мотлох в квартирі, фото: вільне джерело

Скупчення речей

Гаражі, комори та балкони, як правило, стають звалищем для різних речей, які чомусь не вирушили на сміттєві, але й непотрібні будинки. Не зайвим буде виділити кілька годин і розібрати завали всього, що нагромадилося.

Нагадаємо, келих вина не врятує: вчені довели, що маленькі дози алкоголю теж спричиняють рак.

Раніше повідомлялося, стежте за тим, що потрапляє до вашого рота: один маленький продукт змусить вас схуднути назавжди.

Також, тертка тупа, а чоловіка в домі немає: як швидко її заточити – розбереться кожен.