Прості продукти часто виявляються корисними в побутових питаннях, оцет і лимон в тому числі. Досвідчені господині кажуть, що вони творять справжні дива під час прання одягу.

Не поспішайте розлучатися з улюбленими речами через те, що вони втратили колір. Щоб запобігти цьому процесу та відновити одяг, слід скористатися оцтом. Він видаляє жир, бруд та відкладення навіть на тканинах, а також зберігає колір.

Оцет, фото shuba
Оцет, фото shuba

Так, одяг слід замочити у розчині води та оцту, перш ніж кинути у пральну машину (співвідношення 1:1), потім випрати як завжди. Крім того, оцет допоможе позбутися вапняного нальоту та осаду в барабані, а ще запобігає появі статичної електрики на одязі.

Ще один помічник у цьому питанні – лимонний сік. Завдяки йому улюблена біла річ поверне свою привабливість та насиченість кольору. Одяг слід замочити на кілька годин у воді із лимонним соком або часточками лимона.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Лимони. Фото: Youtube
Лимони. Фото: Youtube

А якщо ви не знаєте, як повернути колір чорному одязі, використовуйте чайний настій. Достатньо в останній етап програми прання у пральній машині додати цілу склянку міцного чорного чаю.

Раніше ми писали про те, що ніколи не пийте так каву, якщо не хочете проблем: експерт розчарував усіх любителів напою

Як повідомляв Знай.ua, до стоматолога не набігаєтесь: експерти назвали популярні звички, які руйнують зуби

Також портал Знай.ua писав, що господаркам і господарям на замітку: скільки часу можна зберігати закрутки, щоб вони були безпечні для вживання