Картопля — це той коренеплід, без якого не обійдеться жоден українець, бо він використовується в різних стравах.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЗ цього овочу можна приготувати суп і пюре. Він є частиною інших складніших страв. іноді можна картоплю просто посмажити. Але проблема в тому, що взимку його треба десь зберігати до чергового врожаю. На початку осені українці копають картоплю, а потім залишають десь у підвалі чи льоху, але є проблема — він може прорости.
Що стосується зберігання - місце, де ви складуватимете картоплю, має бути з температурою 2-4 градуси - не більше і не менше. Вологість повітря – 80-90%. Світло потрапляти туди не повинно взагалі. Картопля не повинна контактувати з бетоном, цеглою, із залізом чи іншими "шкідливими" поверхнями. Найкраще в цій ситуації впорається дерев'яний ящик.
Картопля не повинна "потіти", тому там має бути вентиляція. Коли почнеться відлига, то льох чи підвал краще провітрювати.
Нагадаємо, навіщо змішувати мед з оцтом: секретний лайфхак, який потрібно взяти на озброєння
Як повідомляв "Знай.uа", обережно, гриби: як зібрати не отруйні та правильно їх приготувати без шкоди для здоров'я
Знай.ua писав, приживуться всі саджанці: як правильно висаджувати полуницю восени