Іноді, щоб бути красивою та мати підтягнуту шкіру обличчя, без другого підборіддя, не обов'язково ходити на пластичні операції та у косметичні салони.

Є спосіб без грошей і хворобливих процедур виглядати чудово, витративши на це всього кілька хвилин вільного часу, з ложкою в роті.

Проблемна шкіра. Фото: скрін youtube
Проблемна шкіра. Фото: скрін youtube

Беріть ложку "за хвостик" губами і тримайте її так протягом десяти секунд - десять разів на день, протягом тижня. Результати вас потішать. Бо ви, по-перше, підтягнете шкіру обличчя, по-друге, зморшки помітно розгладяться. А ще покращає кровообіг, зникне друге підборіддя, будуть підтягнуті м'язи на шиї і в результаті зовні ви помолодшаєте.

Для помітного ефекту є ще кілька вправ, які також спрямовані на омолодження та підтяжку нижньої частини обличчя.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Набираємо в рот повітря, закриваємо його і роздмухуємо щоки. Після цього злегка натискаємо долонями на щоки, таким чином щоб було відчуття ніби ми випускаємо повітря. Але рот залишається закритим. М'язи на щоках "опираються".

У результаті виходить - на рахунок "п'ять" натискаємо на щоки, на рахунок "п'ять" утримуємо повітря, на рахунок "п'ять" розслабляємо щоки. Незабаром наші обвислі щоки зникнуть. А ті, у кого вони пухкі, отримають сформовані вилиці.

Догляд за шкірою, фото freepik
Догляд за шкірою, фото freepik

Ще одна вправа - рот у нас у положенні буквою "О", утримуємо так, знову ж таки натискаємо рукою на щоку, а вона пручається. Повторюємо так 8 разів.

Як зміцнити і прискорити зростання нігтів у домашніх умовах: легкі процедури без зайвої витрати грошей

Як повідомляв "Знай.ua", нирки завжди будуть здорові: які напої стають на захист нирок від інфекцій та каміння

Знай.ua писав, голова болить вранці не через похмілля, а через їжу і скрегіт зубами: справжні причини світанкових мук