Наші читачки знають, що іноді ми звертаємо увагу на модні поради дизайнера Андре Тана. Однак ми вже знаємо, що восени в моді будуть всі відтінки бежевого. Це про одяг, проте є ще дуже важливий елемент образу – це зачіска.

Важливо пам'ятати, що невдала зачіска може буквально знищити ваше волосся.

Зачіска, кадр з відео
Зачіска, кадр з відео

Про це розповів один із українських трихологів (лікар, який займається здоров'ям волосся), які зачіски можуть нести більше шкоди, ніж краси.

Найбільш шкідливими для волосся є пучки та хвости зібрані на маківці. Води шкодять волоссю та порушують кровообіг. Особливо якщо використовувати ще засоби для укладання.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

жіноча зачіска, фото Pinterest
жіноча зачіска, фото Pinterest

Дуже стоншує коріння волосся і така зачіска як дрібні африканські кіски. Через таку зачіску збільшується випадання волосся, а туго заплетених дрібних кіс краще взагалі уникати.

Буквально "вбивчу" силу має і хімічна завивка волосся. Волосся стає тьмяним і січеним.

Зачіска, скріншот з TikTok
Зачіска, скріншот з TikTok

Ще лікар особливо підкреслює, що сильно шкодить і руйнує волосся начісування, але таку "красу" переважна більшість жінок тепер практикує вкрай рідко.

Для розуміння розповімо, що трихолог - це лікар-дерматолог вузької спрямованості, який займається усуненням проблем волосся і шкіри голови. У компетенції цього фахівця перебуває лікування облисіння як у чоловіків, так і у жінок

Нагадаємо, не зіпсує, а лише покращить: чому кавун корисно посипати сіллю, пояснення дієтолога.

Раніше повідомлялося, чому котам не можна їсти шоколад, авокадо та навіть молоко: топ-7 заборонених продуктів для пушистика.

Також, можуть знизити ризик онкології: фахівці назвали продукти, на які варто налягати.