Осінь - період простудних захворювань, яких страждають як діти, і дорослі. Щоб зміцнити організм і не дати хвороби звалити себе з ніг слід додати в щоденний раціон лікувальні напої.

Існує чимало напоїв, які допомагають зміцнити імунітет та захиститися від застуди та вірусів, але пропонуємо ознайомитись із трьома найпопулярнішими та корисними.

Застуда. Фото: скрін youtube
Застуда. Фото: скрін youtube

Буряковий сік

Сік із червоних буряків має безліч корисних властивостей, зокрема допомагає зміцнити імунітет, очищає організм від токсинів та підвищує фізичну витривалість. Ще в буряках є природні нітрати, які розширюють суджені судини та покращують кровообіг. Сік буряка рекомендується змішувати з морквяним, яблучним або апельсиновим.

Буряковий сік. Фото: скрін youtube
Буряковий сік. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Чай з імбиру

Імбир має сильні протимікробні та протизапальні властивості, тому напій з нього - хороший захист від хвороб. Чай з імбиру допомагає зняти біль у горлі, а також позбавитися нежиті. Приготувати напій можна зі свіжого кореня, додавши трохи меду, м'ята та лимона.

Чай. Фото: скрін youtube
Чай. Фото: скрін youtube

Напій із шипшини

У шипшині міститься в рази більше вітаміну С, ніж у цитрусових фруктах. Також він багатий на інші вітаміни та важливі мікроелементи. Приготувати напій із шипшини дуже просто: сушені ягоди залити окропом і дати постояти 15 хвилин. Також за бажанням можна додати цукор чи мед.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше портал Знай повідомляв, можуть знизити ризик онкології: фахівці назвали продукти, на які варто налягати.

Також наш портал інформував, у боротьбі зі зморшками не потрібно спати в холодильнику: 3 головні правила, яких потрібно почати дотримуватися вже зараз.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, проблеми із травленням, висип та судоми: експерти попередили про небезпечні властивості дині.