Літо – час, коли природа буяє різнобарвними квітами.

Серпень – один з найсприятливіших місяців для їх посадки та вирощування. Для останнього місяця літа характерно прогрітий та теплий ґрунт, сонячні дні. Такий час є ідеальним для висадки різних рослин та квітів. Серед популярних та поширених рослин, які можна висадити в цей період можна віднести декілька видів квітів.

Перший – китайські гвоздики. Для висадки в серпні, підійдуть тільки дворічні гвоздики. Оскільки вони є більш холодостійкими. При виборі важливо враховувати та клімат в якому буде рости квітка. Слід обирати холодостійкі гвоздики, в яких міцне стебло та велика квітка.

Китайська гвоздика. Фото: скрін youtube

Друга квітка – іриси. Період з серпня до кінця вересня ідеально підходить для висадки, пересадки або розсадження ірисів. Адже до зими квіти точно приживуться. Ідеальним місцем для висадки цих квітів є насипні клумби чи невеликі схили.

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав
Показати ще

Іриси. Фото: скрін youtube

Кінець серпня – початок вересня – найкращий час для висадки нарцисів. Однак, точний час залежить від регіону та клімату в ньому.

Нарциси. Фото: скрін youtube

Середина та кінець серпня є не менш вдалим періодом для висадки півоній. Місце для висадки цих квітів варто обирати сонячне, але вирощування півонії в півтіні також є можливим. Від того наскільки сонячним є місце для висадки цих квітів, залежить розмір бутона.

Півонії. Фото: скрін youtube

Наприкінці серпня чи на початку вересня можна посадити й дельфініум. Для кращого росту, рослину саджають в садову землю, змішану з перегноєм, добривом й компостом.

Дельфініум. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, інформаційний портал Знай, інформував, кінець літа не тільки для збирання врожаю: топ-5 зелені, яку можна висаджувати навіть у серпні

Раніше на порталі Знай повідомлялося, часті премії та вдалі переговори: кімнатні рослини які на вашому робочому столі будуть притягувати успіх

Також, наш портал інформував, помилки, що не пробачаються у збиранні часнику: як не залишитися без врожаю