Хвороби серцево-судинної системи посідають перше місце за причинами смертності в Україні, а захворювання на рак другі у цьому списку.

Відомий біолог Сінклер за допомогою багаторічних досліджень вивів низку правил, котрі набагато зменшать ризики захворювання раком та покращать імунітет.

На виникнення раку та серцевих хвороб впливає ожиріння, високий кров’яний тиск, хвороби шлунку. Тому, 4 правила будуть стосуватися саме цих аспектів здоров’я організму.

Дотримання системи інтервального голодування є одним із правил здоров’я організму. За словами вченого, періодичне голодування вмикає важливі системи. Завдяки цьому в організмі зменшується відсоток вісцерального жиру та покращуються функції імунної системи.

Виключення вживання цукру і легких вуглеводів допоможе вберегтися від серцево-судинних хвороб та цукрового діабету. Якщо не вдається повністю включити такі продукти з раціону, то слід зменшити їх споживання. Ці продукти, за словами Сінклера, не несуть ніякої цінності та сприяють старінню організму. Їх варто замінити складними вуглеводами та свіжими овочами та фруктами.

Популярні новини зараз
Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Додавання в раціон овочів та зелені сприяє профілактиці раку.

Овочі в супермаркеті, скріншот: YouTube
Овочі в супермаркеті, скріншот: YouTube

В зелених овочах містяться глюкозинолати – протиракові сполуки, котрі можуть навіть спинити розвиток ракових пухлин. Окрім того, вживаючи їх кожен день, людина отримує потрібні вітаміни та амінокислоти, потрібні для підняття імунітету.

Ресвератрол – потрібна речовина, котра покращую кровообіг та перешкоджає уникненню тромбів. Цей антиоксидант міститься в ягодах та фруктах синього кольору та продуктах з вмістом какао.

Лохина, фото pxhere
Лохина, фото pxhere

Нагадаємо, інформаційний портал Знай інформував, чого не можна робити, якщо ви хочете дожити до пенсії: корисні поради, які стануть вам у пригоді

Раніше на порталі Знай, повідомлялося, одразу на 10 років молодше: чим можна зафарбувати сиве волосся в домашніх умовах

Також, наш портал інформував, реальна загроза здоров'ю: з якого посуду не можна пити каву та чай - перетворює напій на отруту