Деякі продукти, як багато хто думає, не можна заморожувати. Яйця – одні з них. Однак це цілком реально, їхній термін придатності можна продовжити завдяки низьким температурам.

У морозильній камері сирі яйця можуть зберігатися цілий рік, і при цьому їх смакові якості не загубляться. Однак не поспішайте кидати в морозилку цілу коробку, продукт слід підготувати.

Морозилка, фото apostrophe
Морозилка, фото apostrophe

Так, спочатку яйця потрібно розбити в мисці і збити, але не до стану пишної піни. Нам потрібно, щоб білки та жовтки просто з'єдналися. Далі переливаємо в порожній лоток для кубиків льоду і завантажуємо в морозилку. Після цього заморожені кубики можна викласти в пакет на блискавці і закинути назад в камеру. Один кубик – це половина великого яйця.

У морозилці також можна зберігати варені яйця, але їх рекомендуються збовтати перед приготуванням, щоб жовток і білок змішалися.

Популярні новини зараз
Більше жодних пільг: пенсіонерів змусять платити податок на землю 1000 гривень від держави: як отримати допомогу пенсіонерам Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Показати ще

Варені яйця, фото: Знай.ua
Варені яйця, фото: Знай.ua

Також не менш важливим є те, як ви розморозите яйця. Потрібно дістати потрібну кількість, залишити в холодильнику на ніч, а потім готувати страви. Варто попередити, що збити розморожені яєчні білки не так легко, дайте їм постояти при кімнатній температурі протягом 30 хвилин, а потім приступайте до збивання.

Нагадаємо, щоб було смачно і нічого не зіпсувалося: де краще зберігати домашню консервацію

Раніше ми писали про те, що викиньте їх негайно і не тримайте на підвіконні: які рослини "крадуть" жіноче щастя

Як повідомляв Знай.ua, реальна загроза здоров'ю: з якого посуду не можна пити каву і чай - перетворює напій на отруту