Золото - це дорогоцінний метал, який довгий час був символом справжньої розкоші.

Майже кожен має якийсь золотий виріб і кожен носить прикраси з цього металу. Однак, носіння золота в деяких випадках може бути небезпечним для людини. Медики розповіли, кому краще відмовитися від використання прикрас із цього дорогоцінного металу.

Золоті прикраси, фото stolychnashop
Золоті прикраси, фото stolychnashop

За словами лікарів, золото здатне уповільнювати в організмі обмінні процеси, на тлі чого зростає ризик розвитку депресії. Тому відмовитися від цього металу варто людям із проблемами нервової системи. Носіння прикрас із золота лише стимулюватиме негативний вплив на організм.

Небезпека також є прикрасами і для епілептиків за те, що в окремих випадках здатні спровокувати напади.

Популярні новини зараз
В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні
Показати ще

За твердженнями фахівців, популярний у ювелірній справі дорогоцінний метал має різний вплив на здоров'я, тому якщо при носінні прикрас з нього людина помітила погіршення самопочуття, краще відмовитися від таких аксесуарів або звести їх до мінімуму.

Нагадаємо, чи варто ділити таблетку навпіл: про це мало хто знає. Це може не лише послабити ефективність лікування, а й нашкодити вашому здоров'ю.

Раніше ми повідомляли, виклик сантехніка та ремонт дорого обійдуться: що в жодному разі не можна виливати в раковину. Навіть невеликий засмічення в результаті може перерости в справжню катастрофу.

Також стало відомо, про що в жодному разі не можна забувати в спеку: медики нагадали основні ознаки зневоднення.