Піти на озеро з вудкою, витратити день і повернутися без улову – ситуація знайома багатьом рибалкам-аматорам. Щоб подібних оказій не траплялося і літня рибалка приносила не розчарування, а радість, потрібно дотримуватись деяких рекомендацій. Про це пише glamour.

Досвідчені рибалки знають дуже багато лайфгаків, які відчутно підвищують шанс на хороший улов. Так, щоб не повернутись з водойми з порожніми руками в першу чергу потрібно правильно вибрати місце для риболовлі.

Риболовля / скріншот з відео
Риболовля / скріншот з відео

Експерти радять звернути увагу на виходи з невеликих річок та заток, після яких вони вливаються у великі водоймища. У таких місцях після нересту харчується більше риби, тому шанси на хороше клювання вищі. Також слід пам'ятати, що "мирна" риба - густера, плотва, лящ та інші, зазвичай тримаються ближче до мілководдя, де вода тепліша.

Скрін, відео YouTube рибалка
Скрін, відео YouTube рибалка

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Один з головних секретів великого улову є добре приготоване підгодовування. Підійде навіть каша, приготовлена ​​вдома, проте до неї потрібно додати якийсь ароматний елемент, наприклад, спеціальні краплі.

Ще один цікавий нюанс - у підгодовування рекомендується додавати воду саме з того водоймища, де планується риболовля. Досвідчені рибалки вважають, що це також підвищує шанси на королівський улов.

Раніше портал Знай повідомляв, не потрібно цькувати себе кремом і фумігатором: прості засоби від комарів, які є у кожного.

Також наш портал інформував, 5 лайфхаків, які допоможуть пережити спеку: чому потрібно відмовитися від кави та який дезик вибрати.

Крім того, ми писали, як витягти кліща з тіла: три способи, які допоможуть безболісно позбутися паразита.