Мед – справжній природний десерт із величезною кількістю вітамінів та мікроелементів. Мало хто знає, але продукт приносить користь не тільки якщо його їсти, а й якщо використовувати в деяких побутових ситуаціях. Про це пише портал glamour.

Багато хто може здивуватися, але мед можна використовувати не лише як продукт харчування та отримати з нього колосальну користь.

Мед, скріншот: YouTube
Мед, скріншот: YouTube

Лайфгак №1

Мед допомагає ранам швидше гоїтися, а також вбиває мікроби та прибирає розтяжки. Продукт слід змішати з оливковою олією та нанести на проблемне місце, а зверху покласти грілку. Якщо повторювати процедуру щодня, то приємні покращення будуть помітні вже дуже скоро.

Лайфгак №2

З медом можна приймати ванни, оскільки він корисний для шкіри і може стати альтернативою дорогим кремам та маслам. Всього 3 столові ложки меду потрібно змішати з 2 столовими ложками оливкової олії і відправити у ванну з водою.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Мед. Фото: скрін youtube
Мед. Фото: скрін youtube

Лайфгак №3

Мед може стати справжнім порятунком, якщо людина страждає від лупи. Все, що потрібно - додати його до шампуню і добре помити голову. Згодом про неприємну проблему можна буде забути.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, 5 лайфхаків, які допоможуть пережити спеку: чому потрібно відмовитися від кави та який дезик вибрати.

Також наш портал інформував, чи його роблять "правильні" бджоли? Дідуся хитрість, як перевірити мед на натуральність.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, купаються в коханні і вибирають дачу біля моря, тому що знають, як правильно мити підлогу: перевір прикмети і ти.