Дуже складно взагалі якось досягти тривалого життя, бо це низка якихось "правильних" рішень і подій, але "легкі" зміни в образі вашого існування все ж таки мають велике значення.

Початок дня зі сніданком об 11:00 ранку сприяє тривалості вашого життя. Такий режим харчування може допомогти знизити ризик серйозних проблем зі здоров'ям, таких як цукровий діабет 2 типу та серцево-судинні захворювання.

Корисна їжа.  Фото: Youtube
Корисна їжа. Фото: Youtube

Доктор Джулія Джонс, нейрофізіолог та автор книги "Про довголіття без напруги", поділилася, що не їсти сніданок до 11:00 ранку - це проста корекція, яка може додати 20 років до вашого життя.

Доктор Джонс сказала: "Просто, щоб дати нашій системі відпочити, спробуйте залишити 16 годин на ніч, голодувати, а потім поїсти протягом восьмигодинного періоду".

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще

Багато досліджень зараз показують, що ми просто їмо занадто часто, і, очевидно, ми їмо неправильні продукти.

Їжа. Фото: скрін youtube
Їжа. Фото: скрін youtube

Такий режим харчування, описаний лікарем, також відомий як інтермітентне голодування.

Хоча існує багато різних підходів до цієї популярної дієти, харчуватися протягом восьмигодинного періоду описується як "щоденне обмеження їжі за часом".

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Нагадаємо, не зберігайте часник поряд з картоплею, буряком або морквою: що потрібно зробити, щоб він пролежав кілька місяців

Як повідомляв "Знай.uа", чому потрібно відмовитися від вживання яєць просто зараз: які захворювання викликає ця "радість"

Знай.ua писав, 5 лайфхаків, які допоможуть пережити спеку: чому потрібно відмовитися від кави і який дезик вибрати