Наші читачі, які ці літні дні проводять на дачі чи особистому городі, знають, що в нас завжди є цікаві поради. На цей раз ми не мучимо вас складними рецептами добрив.

Поки що ростуть огірки, помідори, зелень, картопля і все інше – важливо зробити так, щоб їм нічого не заважало. Експерти з дачної справи кажуть, що боротися з бур'яном допомагає не лише сода, а й засіб, у складі якого є чистий продукт – горілка.

Про це розповів один із українських блогерів-городників, який постійно ділиться свіжими порадами у мережі YouTube.

Збирання бур'янів, скріншот: YouTube
Збирання бур'янів, скріншот: YouTube

За його словами, є "гримуча суміш", і вона допоможе очистити дачну ділянку буквально за одну ніч. Ну, можливо, і за дві ночі – за вельми нетривалий час.

Популярні новини зараз
Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Збирання бур'янів, скріншот: YouTube
Збирання бур'янів, скріншот: YouTube

Для приготування розчину знадобляться:

- дев'ятивідсотковий оцет;
- лимонна кислота;
- горілка;
- миючий засіб;
- вода.

Оцет, миючий засіб та лимонну кислоту (по дві столові ложки) змішують, додають 50 мл горілки і три склянки води. Отриманий засіб ретельно розмішують, вливають у розпилювач та обробляють ділянки, що заросли сміттєвою травою.

Збирання бур'янів, скріншот: YouTube
Збирання бур'янів, скріншот: YouTube

Також боротися з травою може допомогти оцет та засіб для миття посуду. Їх змішують із водою та обприскують ділянки у сонячний день.

Нагадаємо, біолог підказав, як збільшити врожай помідорів без добрив: потрібні лише спритні пальчики.

Раніше повідомлялося, куркума та горілка - це не тобі, а для грядок: гаряче підживлення, яке завалить город огірками.

Також, діставайте новорічні іграшки, щоб урятувати врожай: небанальні способи захиститися від птахів.