Дачники та городники під час "догляду" за кущиками помідора використовують різноманітні способи, які збільшують шанси на збирання гарного врожаю. Однак іноді доходить до крайнощів, і люди просто опускають руки, бо перестаралися.

Наприклад, далеко не всі знають, навіщо помідори поливають лимонною кислотою.

Цього разу ми знайшли цікавий спосіб підживлення, яким поділився один із українських блогерів у мережі YouTube.

Обробка помідорів, скріншот: YouTube
Обробка помідорів, скріншот: YouTube

Варто відразу зазначити, що правильна концентрація лимонної кислоти не завдасть жодної шкоди овочевій культурі. Навпаки, вона помітно покращить якість ґрунту. Завдяки цьому помідори розвиватимуться помітно краще та активніше.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Важливий момент полягає в тому, що використання лимонної кислоти помітно підвищує ефективність деяких промислових складів. Тому варто скористатися цим перевіреним способом.

Обробка помідорів, скріншот: YouTube
Обробка помідорів, скріншот: YouTube

Як правильно використовувати засіб

Потрібно в невеликій кількості води, рідина має бути теплою, розвести лише одну ложку порошку. Впевніться, що лимонка повністю розчинилася.

Далі вливаємо наш концентрований засіб у цебро з водою. Увечері на кожен овоч потрібно виділити по дві склянки приготовленого підживлення.

Нагадаємо, рятуємо помідори від різкого похолодання: два дуже хитрі способи.

Раніше повідомлялося, цукрове підживлення на воді для домашніх рослин: солодкий розчин змусить навіть кактуси розцвісти.

Також, не сідайте ці овочі поряд з кабачками, а то без драників залишитеся: все, що потрібно знати про "зелененьких".